Retur til udgangspunktet – San Francisco

Ja, så har vi forladt Sacramento og ankommet til SF igen. Og hvad kan man så sige om Sacramento? Det positive først – vejret er fantastisk. Lige over 30 grader og let brise. Om aftenen dejligt behageligt. Byen er også billig, ihvertfald når det handler om hoteller sammenlignet med SF. Det var vist også alt. Det siges der bor 500.000 i Sacramento men vi undrer os over hvor de er, for hold da op for en død by. Om aftenen er der ikke en sjæl. Hvis der skal laves en 2’er af “I am legend”, så er det byen.

Nå, men vi er kommet retur til SF, og sikken en forandring i klimaet. Her er kun 18-19 grader. Så det føles lidt køligt og vi har fundet trøjerne frem. Sært, vi er trods alt kun 1,5 time fra Sacramento. Men mon ikke der nogle bjerge og andet der spiller ind her. Fra vi ankom til SF ultimo juni og til nu kan man hos hotellerne mærke der er kommet flere turister til, alting er skruet lidt op. Og der er ikke mange værelser på den behagelige side af 1.000 pr. nat. Vel og mærke på et fornuftigt hotel, men jeg tror vi har klare det. I morgen tager vi til Napa Valley – vinen flyder her og vingårdene ligger side om side. Det skal passes ind med frokost hos CIA 13.30. Nej, ikke det CIA, men Culienary Institut of America. En af de meget få kokkeskoler der findes i USA. Det ligger i ST. Helena, nord for Napa. Det ligger i de mest fantastiske omgivelser, så her skal frokosten indtages.

Ellers står den på afslapning og mental klargøring til at komme hjem igen. Fornemmer vi er ved at være klar til at komme til lille DK igen. Vi skal flyve torsdag 19.10, men forinden skal vi aflevere bil og gennem adskillige securitytjek.

Håber alt er vel hjemme og I alle har det godt – det har vi. Ses snart…

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *