Sacramento

Ja, så er vi havnet i Californiens hovedstad. Egentlig ikke en del af rejseplanen, men muligheden bød sig, så hvorfor ikke. At vejret samtidig er fantastisk her gør heller ikke noget. Der er små 30 grader, flot blå himmel og let brise – bum. Vi ankom torsdag og tager videre mandag, til SF – vores udgangspunkt for hele rejsen. Dagen her i Sacramento er ren afslapning. Siden vi startede 25. juni har vi kørt ca. 3.000 km. og oplevet en masse. Så nu sætter vi tempoet lidt ned, slapper af og fordøjer alle indtrykkene.

Sacramento er en hyggelig by. Der bor ca. 500.000 i byen. I Sacramento County bor der ca. 1,3 mio. Der bliver produceret en masse vin. Men det er ikke en turistby, antallet af danskere er stærkt begrænset. I aften, lørdag, har vi bestilt billetter til baseball. Skal se Sacramento River Cats mod Fresno Grizzlies. Så vi håber at opleve bedre kvalitet end da vi så LA Galaxy spillee soccer og gerne med en forstærket amerikansk stemning. Forventningerne er høje og vi ser frem til kampen (jo, det gælder også pigerne). Indtil da, så retur til poolen og solen – og så håber vi blot på at bagagefolkene i Kastrup er retur i arbejde når vi ankommer til DK. Fortsat dejlig dag til jer alle…

 

 

2 thoughts on “Sacramento

 1. Lisbeth Rosschou

  Hvor er det dejligt at læse om jeres tur, Jørgen du er en fantastisk fortæller , det var hygge læsning på en ellers kedelig Lørdag aften i Dragør 🙂 Hils Tulle 🙂

  Svar
  1. admin Forfatter

   Hej Lisbeth, tak for det. Din hilsen er bragt videre og hun sender retur til dig med det samme 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *