Sidste fra Vegas, next = Death Valley og Yosemity

Så er vi på den sidste nat i Vegas. Kæmpe oplevelse, men også “been there, done that – never again”. Vegas er bare levende, men også meget larmende. Vi er sgu bare blevet lidt for gamle til det gøjl. Nå, men på Outlet fik Tulle for alvor shoppet igennem – host host. Sabrina – mor har bl.a. købt et par DKNY-tasker. Hun stod med 5 tasker, vi endte på 2 – pyha. I går aftes var vi til Vegas show med Vinnie Favorito, standup/comedy. Det var sindsygt morsomt. Inden starten var vi lidt, gad vide hvad vi går ind til, kan vi nå at følge med i dialogerne. Det var 1 time og 20 min. med fuld gas. Alle fik en sviner, inkl. os. Fed griner ;-). I dag har vi været på heldagstur. Kørte tidligt i morges til Grand Canyon – west. Her er den berømte glasplade. Målt direkte ned er der 700 meter. Til coloradofloden 1,2 km. Heldigvis ankom vi rimeligt tidligt, så køen var begrænset. Da en skulle passe på det bagage man ikke måtte have med ud, meldte jeg mig frivilligt til at blive udenfor (lyder bedre end at sige man ikke turde). Men den form for højder er bare ikke mig. Men der var mange andre muligheder for at se udsigt i verdensklasse – sikken et syn man får der. Verdensklasse!! Er spændt på at se billederne, frygter de ikke kan retfærdiggøre den virkelige oplevelse. På vejen retur stoppede vi ved Hoover dæmningen, bygget fra 1931-1935. Mere end 300 meter høj. Man undrer sig hvordan det er muligt at bygge sådan en dæmning. Så i dag har været højdernes dag med udsigter i verdensklasse. Afslutningen på dagen var også i top. Det var på et japansk steakhouse. Aldrig før har vi steak på den måde. Bord/stole til gæsterne var samme sted som kokken tilberedte maden. Og han kunne sit håndværk. Det var ubetinget turens bedste spiseoplevelse, og dem har der ellers været et par stykker af – domo arigato!!

I morgen tidlig siger vi farvel til Vegas – og jo, vi har nået at spille lidt diverse spil, dog uden held. Vi kører direkte mod Death Valley – og der er små 48 grader i øjeblikket. Vi har masser at drikke og føde i bilen. Vi har købt en flamingokasse og fyldt den med isterninger, så hele tiden kolde drikke, nice. Efter Death Valley arbejder vi os videre mod Yosemity, en kæmpe nationalpark. Det er en længere køretur, så vi må se om vi får klaret det på en dag, eller vi knækker den i 2. Mere herfra senere, hyg jer hjemme…

 

4 thoughts on “Sidste fra Vegas, next = Death Valley og Yosemity

 1. Sabrina Krøyer-Nielsen

  2 DKNY tasker ?? NAAAIII MOAR, DET SKULLE DU DA IKKE HAVE GJORT 😉 Hihi..

  Glæder mig virkelig til at se billeder fra Jeres tur.. Men nej Jørgen, du har nok ret !.. – En flot udsigt er aldrig det samme på billeder 🙁 Men man skal jo prøve…

  Svar
  1. admin Forfatter

   Du skal ikke være så opstemt, tror ikke hun har planer om du skal have en af dem ;-), men man ved jo aldrig. Heldigvis ikke mig der skal bruge dem. Vi har masser af billeder at vise, no worries…

   Svar
 2. Irene Olsen

  Skønne ,spændende og dejlige oplevelser. Vi ser frem til at læse dem. Her går alt vel med dejligt sommervejr. Irene og Henry

  Svar
  1. admin Forfatter

   Lyder bare godt. Og du kan tro vi vil glæde os til at fortælle/vise jer alt. Vi er lige ankommet til Sacramento. Vejret er fantastisk og vi slapper af. Hils den gamle fra os begge

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *