Bye bye LA – Hello Vegas

Ja, så har vi forladt LA for denne gang. Inden nåede vi dog flere ting de sidste par dage. Først og fremmest 4. juli – en stor dag i USA. Dagen er helligdag og dagen efter ligeledes. Flere steder så man diverse flag og kager der markerer dagen. 4. juli startede vi på Venice Beach. Hvis du vil være noget ved musikken i LA, så er det bl.a. her du kan blive opdaget. Stranden er enorm, der er mega sandstrand, og der er gang i den. Der er alle elementer af underholdning. Særligt nød vi skateboarddrengene, imponerende hvad de kan. Der var bygget flere baner i beton til dem og de benyttede hver en lejlighed til at vise deres evner. Særligt en lille dreng jeg vurderer til at være 12 år var god. Fart på boardet og flotte hop i luften. Ud på eftermiddagen retur til hotellet og gøre os klar til aftenens hovedbegivenhed, fodboldkampen mellem LA Galaxy og Columbus Crew. LA er forsvarende mestre de seneste 2 år, så vi kunne med rette forvente en del. Stadion er på niveau med Brøndby, men ikke i nærheden af samme stemning. Niveauet på banen var bestemt ikke imponerende. Vil vurdere det til bunden af superliga/toppen af 1. division. Skuffende. LA vandt kampen 2-1 på to straffe. Det afgørende i absolut sidste minut. Begge sat ind af Robbie Keane – som er en skygge af sig selv. Men det  var bestemt en oplevelse. Efter kampen var der fyrværkeri. Og det kan de altså bare herovre. De giver den fuld gas på alle tangenterne. Meget flot. Sent ud på aftenen kom vi retur til hotellet og skulle have bestilt nyt hotel i Las Vegas. Det blev klaret og vi endte med Treasure Island. Et 4-stjernet, så vi var spændte på hvordan det ville være. I det hele taget var vi spændte på hvad Vegas var for en by. Nå, men afsted kom vi dagen efter om morgenen. Et godt stykke uden for LA gjorde vi hold i Victorville, vi skulle have morgenmad. Og det skal jeg dag lige love for at vi fik. For under 7 $ får man den største omgang æg, bacon, pølser, skinke, pandekager og brød samt kaffe/te. Jeg tror faktisk ikke det er lykkedes os at spise op endnu. Noget kunne tyde på at de fleste der bor her magter det bedre end os, de ser ihvertfald sådan ud. Nå, men vi kom videre. Et godt stykke efter Barstow ligger Ghost Town. Den besøgte vi. En original rest af en gammel sølvmineby. Byen blev til i 1881 med små 40 indbyggere. Da så fundet af sølv eksploderede gjorde antal indbyggere det samme. I henholdsvis 1882 og 1883 steg det til 300 og 1.200. Desværre voksede den sig aldrig større grundet halvering af sølvprisen. Tilbage i 2001 var der 8 indbyggere. Der findes i dag stadig de originale miner og 5 bygninger. Vi kom på rundtur i en af disse miner. Man skal huske på det ligger i en ørken og der var sindsygt varmt. Vi har tidligere været i Egypten med 45 grader, men det er altså ingenting ifht. dette her. SÅ kan man tænke hvordan det var at arbejde her i sin tid – puha. Herefter var det med kurs direkte mod Vegas og Treasure Island.

Man er slet ikke i tvivl når man ser Vegas, pludselig tårner det hele sig op foran os. Kæmpe bygninger alle steder. Og sikke et virvar i trafikken. Men vi fandt hotellet og for dælen hvor er det stort. Jeg har aldrig tidligere fået et kort over et hotel, men man kan faktisk gøre fare vild her. Varmen og ikke mindst luften er noget af en modstander. Så man tænker sig om hvad man laver. På aftenturen i 35 grader fik vi igen en på opleveren. Caesars Palace – kendt for diverse store boksekampe står helt fantastisk og for syv sytten hvor er det stort. Helt vildt stort!!. Ved siden af ligger Bellagio. I kender det – det med springvandet i takt til musikken. Hvis ikke, så tjek youtube. Det er for sejt – flot flot. Alle hotellerne har hver deres særlige kendetegn. Mirage ar en kæmpe vulkan. Andre har pyramider, Eiffeltårnet og jeg ved snart ikke hvad.

Treasure Island er bestemt flot – tjek det ud på bl.a. Bookning.com. Her er alt hvad man kan forestille sig. Lækkert værelse med marmorbadeværelse. I stuen er der casino, 11.000 m2. Man kan ikke begribe  hvor stort det er og hvor mange mennesker her er. Nu er vi trætte, planen i morgen siger shopping i outletcentret der ikke ligger langt herfra. Tulle snorker allerede kan jeg høre, så slut herfra…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *