Universal Studios og turisttur i Hollywood/Beverly Hills

I går – 2. juli – var det tid til til Universal Studios. Front-Of-Line-Pass var købt hjemmefra og virkede fra vi ankom. Sprang elegant køen over og fik vores adgangskort. Herefter var det bare om at komme i gang. Der findes egentlig ikke rutschebaner her som i mange andre forlystelsesparker, det er 3D/4D virtuelt. Men det virker!! Startede med Shrek i 4D. Alle var med. Æslet kommer hutigt frem og nyser, snot kommer i hovedet på dig, stolen ryster under dig og følger bevægelserne på skærmen. Nice!! Simpsons fulgte herefter, Steen og jeg fik lokket Tulle med. Pernille takkede pænt nej, ikke rutschebane-pige, men det fik vi ændret senere. Igen, vi hopper forrest i køen og kommer ind. Sidder i en lille vogn på 2 x 4 sæder og så kommer du i den vildeste virtuelle 4D rutschebane. Tulle skreg hele turen igennem og var ved at vride min arm af. Tror faktisk ikke hun så noget at det Steen og jeg så. Men fedt var det. Herefter fulgte en times studio tour rundt i filmkulisserne. Min opfattelse af hvad vi ser på film har ændret sig markant, for hold da op hvor de snyder os med effekter.  Etfer dette en halv times opvisning i speciel effekts, det v ar virkelig sjov underholdning med inddragelse af publikum. Så tog vi hele 4 store udendørs rulletrapper der bragte os til lower level. Her ventede Return of the Mummy, Jurassic Park og Transformers. De 3 er en blanding af det hele, virtuelt som virkeligt. Her fik vi lokket begge piger med. Ingen tvivl om det øgede oplevelsen 😉 Transformers var i særklasse, fantastisk godt lavet, sikken en tur vi fik der. Det skal simpelthen opleves. Jurassic Park er vandrutschebane og jeg siger bare – de afslutter med noget af en spand vand lige i 5-øren. Sjovt nok syntes jeg pigernes frisure skiftede karakter, mere fladt – hæ hæ. Waterworld, scenen fra filmen, står også her. Vi skulle se et show her. Men forinden lige en tur i Horror House. Hvorfor det var pigerne der foreslog det ved jeg ikke, men de var ikke mange sure sild værd derinde. De råbte og skreg det meste af vejen. Uden dem ikke samme oplevelse ;-). Vi sluttede af med et fedt show i Waterworld, sikken en kulisse. Det er et skuespil på liv og død, ligesom i filmen. Der var plads til flere hundrede. De første 10-15 rækker var grønne og hedder “soak zone”. Dem valgte vi klogt nok ikke. For de fik bare vand. Men fed underholdning, og så var vi klar til at slutte af, efter 7 timer i parken.

I dag har vi så været superturister i LA, nærmere betegnet Hollywood og Beverly Hills.Kørt rundt i tourbus og set alle de kendtes huse. Justin Bieber, Angeline Jolie, afdøde MJ hvis hus pt. er på udsalg tilsmå 29 mio. $. Vi valgte ikke at byde. Kom også forbi LAPD, kunne ikke finde Axel Foley, tror han er taget retur til Detroit. Gennem Rodeo Drive hvor alle de rige shopper for sindsygt. Da turen var forbi gik vi hen til Dolby Theater (tidligere Kodak Theater). Her foregår oscar-uddelingen. Igen i år blev vi forbigået – øv. Sluttede turen af med lidt kaffe i en hyggelig cafe, og hven står så pludselig foran os – Helen Mirren. I ganske almindeligt outfit. Jeg tror ikke hun genkendte os. Så masser af billeder er blevet taget de sidste par dage. Vi slapper lidt af et par timer på hotellet inden vi her til aften skal mødes med Charlie, familie til Steen/Pernille. Han har fået instrukser om vi vil på et rigtig bøfhus. Så nu må vi se om det lykkes.

Nok for denne gang, hyg jer derhjemme….

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Universal Studios og turisttur i Hollywood/Beverly Hills

 1. Sabrina Krøyer-Nielsen

  Se DET gad jeg jo også godt prøve 😀 – bare tanken om min søde mor, der fuldstændig panisk river dig i armen og skriger med et ansigtstryk der siger “HJÆÆLP, JEG KLARER DEN ALDRIG!” 😛

  Svar
  1. admin Forfatter

   Tro mig, det er svært at vurdere hvad der var sjovest. Din mor eller forlystelserne ;-). Er lige ankommet til Vegas, og her er der rollercoastere du ville kunne lide.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *