Ankommet til Los Angeles

Så er vi endelig ankommet til LA – og i en hedebølge der vist plager det meste af Californien. Nå, men forinden har vi på vejen herned været forbi Neverland og Solvang.

Neverland – ja, hvad skal man sig?? Du kan ikke komme ind på ejendommen. Du kan komme til en forstørret havelåge som bl.a. findes på Tulipanstien. Der er en mur rundt om og der er vagter. Der hænger billeder af Michael Jackson og hilsner fra diverse fans fra hele verden. Det er vist det, så nu kan vi sige vi har været der.

Solvang, ja, som dansker skal man naturligvis forbi. En lille turistby der vrimler med bagere der alle mener de laver det traditionelle bagværk som hjemme i DK. Men har de gåsebryster – no no. Men det var da en oplevelse. Det blev til en rundtur og en kop smoothie. Og så var vi videre. Vil besluttede os for at tage videre mod Santa Monica. En by der mest er kendt for deres pier/havnemole. Billedet er nok kendt af de fleste. En havnemole med pariserhjul og rutchebane i baggrunden. Så vi fik booket værelser via Starbucks wifi – tak til dem – og forsøgte at nærme os havnen om aftenen. Men noget kunne tyde på at resten af byen havde fået samme ide. Så hjem igen uden at nå målet. Dagen efter tog mod stranden igen, dog tidlig formiddag istedet. Stranden i Santa Monica er enorm og har det flotteste sand. Ved hver 100 meter er der baywatch-tårn med livreddere. Dem fik vi da set i action mere end en gang. Særligt en af dem kæmpede flot mod diverse tosser der ikke kunne komme langt nok ud i vandet med de høje bølger. Men vi kom til det berømte pariserhjul og har stået på den ligeså berømte havnemole. Og hyggeligt er det bestemt. Herefter tog vi os tid til at nye stranden et par timer. Og jeg skal da lige love for at solen bider fra sig. Solcreme må bare ikke glemmes her. Rundt omkring os vrimlede det med andre badegæster for hvem man skulle tro var deres sidste dag til at spise i for resten af livet. For hold da op hvor de åd. Man fik næsten ondt af livredderen hvis de skulle hjælpes i land. Nå, men vi er jo heldigvis ikke livreddere. Ud på eftermiddagen var det afgang til selve LA. Små 30 km – længere væk er det ikke. Vi havde forinden booket os ind på Hotel Hollywood Dixie som ligger på Hollywood Boulevard. Du kan næsten se Hollywoodskiltet herfra. Her skal vi væe til 5. juli. Her er meget fine værelser og udendørspool, og den blev besøgt få minutter efter ankomst. Her er virkelig varmt, så en kølig dukkert var hvad vi havde brug for.

I morgen står den på besøg i Universal Studios, ligger 5 km. herfra. Vi har købt billetter hjemmefra, så nu håber vi vores såkaldte “front-of-line” virker efter hensigten, så v ikke skal stå i kø.

Nok for denne gang, vi har det alle 4 godt og er i mægtigt humør. Mere følger snart…

 

 

 

 

2 thoughts on “Ankommet til Los Angeles

 1. Irene Olsen

  tak for brevet,dejligt at i har det godt. har været til martins fødselsdag,fin dag,alt vel her. hilsen fra olsen og nielsen.

  Svar
  1. admin Forfatter

   Jamen, det var da så lidt 😉 Godt at høre alt er vel. Det er det også her. Har været i Universal Studios i dag – nice!!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *