Afsluttende dykkertur på Bali…og hjem igen…

Steen og jeg fik jo pludselig smag for at skulle dykke, altså sådan rigtigt. Så vi bestilte en dykkertur til Tulamben, som ligger på den østlige del af Bali. Det tager lidt over 2,5 time at komme dertil, så hvorfor tage lige dertil? Først og fremmest fordi man går i vandet direkte fra stranden og ikke fra en båd. Dernæst fordi der ligger et gammel amerikansk fragtskib fra 2. verdenskrig. Så derfor. Vi blev afhentet om morgenen kl. 07.30. “Oktar” hed den første mand der steg ud af bilen og bød os velkommen. Det viste sig at være vores instruktør. Det var ikke lige det første vi tænkte da vi så ham. Men udseende og kropsbygning kan indimellem snyde.Det gjorde det i dette tilfælde, for han skulle vise sig at være en super god instruktør.

Oktar havde en fin lille hjælper med på stranden (ses i baggrunden på nedenstående billede)

Så er det lige før det går løs…

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var ikke helt uden en form for nervøsitet at vi skulle igang, men ud i vandet  med fuld oppakning og få en ide om hvordan det er at trække vejret med inhalator og ilt på flaske. Lige i starten var det sgu lidt svært og i et par minutter havde jeg lidt tvivl om det ville lykkes. Men det hjalp da vi kom helt under vand, så kom det faktisk ret hurtigt til en. Indsugning et hurtigt og kort, men ud igen er en længere og langsommere proces. Men vi lærte det sgu!!

 

Under vandet og alt ok…

 

 

 

 

 

 

På knæ på bunden…

 

 

 

 

 

 

Det gælder om at holde godt fast på det skibsvrag…

Lidt koraller og fisk er her også…

 

Lidt video blev det også til:

MVI_1223

Vi fik 2 dyk hver. Den første gang var vi nede på 7 meters dybde. Anden gang blev det til 10 meter. Det var en fantastisk oplevelse for os begge og vi har bestemt ikke fortrudt. Det SKAL bare prøves igen.

Efter dyk nr. 2 var det tid til en 3 timers tur hjem igen til Kuta. Trætte men opstemte kom vi hjem og afsluttede med en kæmpe krammer til hinanden – “We did it”!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *