Sidste 2 dage i San Francisco

Vejret her i SF er perfekt, solrigt, let brise og mellem 25-28 grader. I går – 26. juni – var fri dag. Vi gennemtravede gaderne som gik op og ned. Bestemt ikke en by for de gangbesværede. Men vi er jo helt “fitte”, så det betyder mindre. Efter en lang travetur endte vi en downtown, ved Union Square. Lækkert sted. Solrig og levende musik suppleret med en cappuchino. Herefter en tur i Macys, Nordstrøm og andre butikker. Dog uden de store køb. Tulle siger vi afventer (hvad det så betyder). Aftenen endte på noget at et steakhouse. Gutterne + Pernille bestilte en “bone-in ribeye” på ca. 600 g. Dertil serveret med 2 slags kartofler efter eget valg og en fadbamse. Må med skam indrømme at jeg ikke kunne spise helt op – men vi har jo autosmeden med og han spiser gerne resterne – nice!!

Dagen i dag var til de store oplevelser. Afgang med båd ud til “The Rock” aka Alcatraz. Den lille ø ser nu ikke ud af noget på afstand, men den er nu ikke så lille igen. Guided tour sikrede vi kom det rigtige igennem. Sikke små celler. Hvis man ikke var tosset, så blev man det. D-block var for de besværlige, op til flere dage uden det mindste lys. Selv de største og de værste kunne blive til små mus – spørg blot Al Capone og Machine Gun Kelly. Fed tur og stor oplevelse. Retur med færgen nogle timer senere og fastlandet. Herefter skulle vi leje cykler. Vi havde spottet et par steder dagen før og set priser da vi tog en tur i den berømte “cable car”. Næsten alle udlejere ville have 40$ pr. cykel pr. person. Men her havde de ikke taget højde for Hr. Munk fra Hvidovre, som havde spottet en pris på 20$ et enkelt sted. Det kom jeg til at nævne helt tilfældigt og så var der dømt “price match” – og bingo, så var prisen halveret. Det kan vi danskere lide ;-). Så var vi klar til afgang efter at cykelhjelmen var kommet på og kursen mod Golden Gate Bridge var sat. Endestationen var på den anden side af broen i den lille hyggelige by, Sausalito. Små 13 km., men ikke i fladt terræn. Fr. Contador (Pernille) fik tildelt både den prikkede og gule trøje inden afgang da hun ikke kunne love at undgå et udbrud eller to. De blev en fantastisk tur i det perfekte vejr. Og sikken en udsigt til den bro!! Godt der var ringeklokke på cyklen, for den skal krydses sammen med et hav af fodgængere. Men også det klarede vi i flot stil og ankom succesfuldt i Sausalito. Her ventede præmien, en lækker is og afslapning i havnen. Efter et par timer var det tid til et returnere. Heldigvis skulle vi ikke cykle tilbage. Der var købt billetter til cykelfærgen hjem. Og det var en rigtig god ide. Ankom i havnen på pier 1 og skulle så blot cykle små 20 minutter før der kunne afleveres. Aftensmaden blev i fiskehjørnet med diverse fisk og en fadbamse, igen. Ny er vi godt brugt igen-igen, og sengen kalder. I morgen tidlig er det afgang fra SF i denne omgang, men vi kommer retur og nogle uger. Nu skal vi lidt mere sydpå, i retning af LA. Til jer alle derhjemme, rigtig god sommer. Vi savner jer allerede, men altså ikke nok til at komme hjem lige nu.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *