Ankommet til San Francisco

Touchdown!!

Efter afgang fra Kastrup til London og videre herfra – 12 timer i en flyver – ankom vi endelig til SF. Gruede for security, lange køer og evt. problemer. Men uden grund. Alt gik smertefrit. Skulle afhente den bestilte bil, en ordentlig mother…… af en spand. Gps blev sat i forruden, billeder taget af bilen, os så afsted. Ankom til Hotel Capri efter ca. 30 minutter – igen uden problemer. Lækkert.

Pænt medtaget gik vi ud for at finde et spisested. Der er masser af dem og vi endte med gourmet burgere. Første gang vi nogensinde er blevet spurgt hvordan vi ønskede bøffen stegt – i en burger?? Den var mildt sagt pænt stor, godt med bbq, bløde løg og bacon & cheese. Og ned kom den. Vi er totalt smadrede lige nu, kl. er 21.45 lokal tid, og vi er hoppet i seng. I morgen er der ingen faste planer, så mon ikke vi tager på gåbens-cruise i byen. Vejret skulle være med sol fra vi står op. Sov godt zzzzzzz

 

 

2 thoughts on “Ankommet til San Francisco

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *