Afgang hjemmefra, Dubai, ankomst til Udud på Bali

En lang tur for at komme til Bali? Jo, det kan vi godt skrive under på. Fra vi tog hjemmefra til vi ankom her i Ubud tog det 31 timer. Fra København skulle vi med en 380’er. Fantastisk stor flyver med lige den ekstra plads du behøver, også på monkey-class. 6 timer efter var vi i Dubai, meget kort stop og så videre i en 777’er. Ikke helt som en 380’er men det gik. Små 9 timer efter så landede vi på Bali – ingen problemer med vulkan eller andet. Vi havde aftalt hotellet skulle sende en chauffør for at hente os i lufthavnen, der ville stå en med et skilt “Mr. Jørgen Munk Nielsen”. Det gjorde der også, men der var også så mange andre. Til sidst lykkedes det:

received_10214797186021487

Ikke meget engelsk han kunne, men nok til at vi efter en stor times tid ankom til vores hotel. Alle hoteller er hjemmefra nøje udvalgt. Eller det er ihvertfald hvad vi mente. Det er 4 stjerner, men de har nok en´lidt anden holdning til de der stjerner” De er søde og rare, men det er meget nøjsomt hvad der er her. Svimmingpool…jo jo…. det er der da:

en lille dukkert kan man da få...

en lille dukkert kan man da få…

Sengen er hjemmefra bestilt som “kingsize” efter ordre fra ” the ladies”:

der er heller ikke meget andet i det 60 m2 store værelse

der er heller ikke meget andet i det 60 m2 store værelse

Nå, men “ja-hatten” på og oplev Ubud som der faktisk er en del liv i. Der er masser af forretninger, spisesteder m.m. Og vores hotel ligger lige 100 meter tilbagetrukket fra gadelivet, og det er ikke så tosset. Første dag var dømt til “dagen efter flyveturen så derfor slapper vi af”. Vi fik bestilt en tur til dagen efter…vi skulle nemlig på riverrafting. En tur efter stort ønske fra Belinda (det er hvad Tulle kalder Pernille). Vi blev hentet kl. 08.00 fra hotellet og en pæn køretur senere var vi klar. På med hjelme og redningsveste, sige pænt goddag til vores “kaptajn” og så ned til vandet.

klar til afgang, som de lydige matroser...

klar til afgang, som de lydige matroser…

Her modtog vi instrukser om hvordan hans kommandoer skulle efterleves…vi gjorde vores bedste. Forinden havde vi taget i mod tilbud om at få taget billeder på hele turen, som var på 2 timer. Fotografen var i sin egen lille kano og sejlede i forvejen, lavede små stop og klikkede løs. Efter turen fik vi alle billeder på dvd til senere brug. Dem glæder vi os til at se senere.

Selvfølgelig var der indbygget stop langs de 18 km som turen var på.:

lille stop ved en fint vandfald...

lille stop ved en fint vandfald…

"skatterbaby" var også i hopla...

“skatterbaby” var også i hopla…

"Belindas veninde" er i godt humør

“Belindas veninde” er i godt humør

Det var helt igennem en fed tur med mange smil og fede grin.

gruppebillede med vores kaptajn...selvfølgelig nøje udvalgt efter hans klubtrøje...

gruppebillede med vores kaptajn…selvfølgelig nøje udvalgt efter hans klubtrøje…

NYT, 190718: Billeder fra dvd efter vi er kommet hjem:

På vej ned af “vandfaldet”

Lige før vi “tipper ned”

På vej…

Vores guide nok den mest rolige…

Sådan lander man åbenbart…

Men vi er næsten klar igen

…og så videre…

Turen sluttede med at vi fik en hurtig skyller under bruser, lokal frokost og så hjemad mod hotellet. En tur som kan anbefales, hvis man tilfældigt skulle komme forbi.

Massage står allerede som fast punkt på den daglige dagsorden. Utroligt at man stadig kan få en hel times massage for kr. 35,-. Resten af i dag slapper vi af inden vi går op i byen igen for at finde næste tur. Det lugter lidt af den nærmeste lokale vulkan som er på 1.700 meter – op på toppen for at se solopgangen. Mere følger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *