“The big apple” – 4. juli og shopping

Så er vi ankommet til “The big apple” aka New York. Vi ankom i går og turen hertil gik via New Jersey. Jo tættere på New York jo mere trafik og kø. Men vi klarede det i stiv arm og fandt adressen vi nu skal tilbringe vores tid på frem til fredag.

Og her bor vi så...

Og her bor vi så…

Det ser ikke ud aaf så meget, men det lyver. Vi har hele 1. salen og her er bare så pænt og nydeligt, og fin plads. Aircon kører konstant for her er der varmt, over 30 grader. Her om aftenen tæt på 28 grader. Så vi fryser ikke. Vi ankom den 4. juli tidlig eftermiddag. Vi havde hjemmefra lavet den bedste “Egon Olsen plan” – nemlig at 4. juli skulle fejres på Times Square”. For hvor mange kunne tænkes at have fået den ide?? Vi blev MEGET klogere. Da  vi ankommer til huset og har fået diverse info af værtinden, så indvier vi hende i vores planer. “Not a good idea”!! – siger hun. OK, siger vi, men hvad så? Tag til Brooklyn bridge, det er hyggeligt og I kan se fyrværkeriet. Som sagt så gjort. Vi napper metroen igennem det nogen kunne opfatte som et suspekt kvarter (ihvertfald 2 af de 4 vi er). Men vi er i Brooklyn og ja, det er sørme som vi ser på film. Så vi er opmærksomme, men indtil videre ingen problemer. Da vi ankommer til nærmeste metro opdager vi hurtigt at også andre har fået ideen med Brooklyn bridge – mange andre. Politiet er der i store mængder og gud nåde trøste dig hvis ikke du følger deres instrukser….. Så det gør vi. Men for dælen der er mange mennesker. Hvis vi vidste hvad vi ved nu, nemlig at ca. 3 mio. estimeres til at være på gaderne i byen for at se fyrværkeriet, så var vi nok kommet på bedre tanker.

På vej ned mod Brooklyn bridge

På vej ned mod Brooklyn bridge

Mens humøret stadig var naivt intakt

Mens humøret stadig var naivt intakt (tjek baggrunden)

Vi ankommer til foden af broen ca. 19.40, og fyrværkeriet starter 21.00. Planen hjemmefra var at spise i området. Yeaah right. Også på den ide blev vi meget klogere. Lidt små dråber fra himlen begynder at falde, og jepper, der kom regn. Super!! Så plan C – som ikke var lavet endnu – skulle drøftes. Retur til eget område, og i tørvejr hurtigst muligt.

Hvis øjne kunne tale på hende til venstre - "are you talking to me?"

Hvis øjne kunne tale på hende til venstre – “are you talking to me?”

Så hjem kom vi igen, fandt et tarveligt snaske-spisested, spiste hjemme i huset og fik et par godnat pilsnere. Bum – sådan kan 4. juli altså også fejres.

Dagen i dag var afsat til shopping, vi skulle nemlig til Woodbury outlet. Det er USAs største med 220 butikker. Transporten var på gps sat til 1,5 time, meeeen  trafikken kunne godt drille, så vi lagde 1 time mere på, så passede det. Og shoppet blev der (også fra sølv-smølfen)

Tulle har været på indkøb - nej Sabrina, der er ikke noget til dig

Tulle har været på indkøb – nej Sabrina, der er ikke noget til dig

Hvis man ser sig for, kan man virkelig lave nogle fine handler og det gjorde vi da også. Allle 4 var godt tilfredse. Aftenen skulle sluttes af med sushi – all you can eat. Det fandt vi

1. runde af sushi'en er serveret

1. runde af sushi’en er serveret

Vi syntes faktisk vi gik godt til den. Men kun indtil vi så på vores ene side. Her sad der en almindeligt bygget mand sammen med en anelse større kvinde. Da de fik serveret, så vi lige en ekstra gang. Der har ca. været 4 gange så meget. Vi så på det og tænkte “det kan 2 personer da ikke spise”. Manden opdagede vist at vi snakkede om det, så han ville lige gøre opmærksom på, at det hele kun var til ham og ikke noget af det til hende. Så gik snakken i gang og han var en super cool fyr. Havde været i København tidligere. Vi fik en god snak om mange ting. Men at han kunne spise al den mad?? (jeg nænnede ikke at tage et billede – det fortryder jeg lidt nu). Efter endnu en lang dag er det tid til at komme i den varme puttekasse. De næste 2 dage er afsat til Manhatten og dens fortræffeligheder. De har lovet 33 grader, så jeg skal nok have bøllehatten frem. Mere følger…

 

2 thoughts on ““The big apple” – 4. juli og shopping

  1. Sabrina

    Nu skriver du godt nok at der ikke er noget til mig, men… Er sikker på der er noget i den orange pose, jeg godt kan bruge! Jeg vælger selv, don’t worry 😉 Er det mor der har købt to jakker!? I mangler også begge to nogle stykker, er jeg sikker på.. 😉

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *